Rots en Water

Janneke van ’t Hoff is Rots en Water trainer.

Deze psychofysieke training richt zich o.a. op de ontwikkeling van sociale competenties, het voorkomen en aanpakken van pesten en vergroten van weerbaarheid. Rots en Water is een wetenschappelijk bewezen effectieve methodiek. Doel van het Rots en Water programma is het vergroten van de communicatie- en sociale vaardigheden en welzijn bij kinderen en jongeren en het voorkomen en/of verminderen van sociale problemen zoals pesten, conflicten, uitsluiting en meeloop gedrag.

Voor mee informatie zie de site: Rots en water

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s