actrice

Voorstelling ‘En nu?!’, SterkTheater, Dordrecht
Voor de Interkerkelijke Stichting IKOS te Dordrecht heeft Janneke een voorstelling op maat gemaakt en gespeeld. Tijdens de voorstelling werden de kinderen meegnomen in allerlei voor hen herkenbare situaties. Als meisje dat op de verkeerde plek arriveert voor het schoolkamp, moest ze zelfs uiteindelijk beslissen of ze een fiets zou stelen of niet. Bij ieder keuze moment werd er advies gevraagd aan de kinderen. Adviezen die zij in een les ervoor al gemaakt hadden. De boodschap die met deze voorstelling mee wordt gegeven is; ‘Keuzes maken, hoe doe je dat?’. Volg je adviezen van anderen, of ga je zelf kiezen? Een interactieve voorstellingen voor de bovenbouw van de basisschool.

Namens het IKOS – bestuur wil ik je hartelijk danken voor je inzet en de juiste toon waarop je de kinderen hebt willen bereiken. Je voorstelling sloot geweldig aan op de
doelstelling en de boodschap van onze lessen.
Jacques Uitterlinde
Secretaris IKOS, Dordrecht
, 2019.

Voorstelling ‘De wereld van Jaz’, Stichting de Vertelfabriek, Dordrecht
Sinds 2018 speelt Janneke in een unieke muzikale vertelvoorstelling, speciaal ontwikkeld voor bijzondere doelgroepen, maar geschikt voor iedereen vanaf drie jaar.