Workshop ‘Samen staan we sterk’.

Sommige groepen lijken niet een geheel te worden. Er heerst spanning en onrust, er wordt gepest of er is sprake van groepjesvorming. Deze workshop is erop gericht de groep tot een geheel te maken met behulp van theater en Rots en Water.

Als eerste wordt er kennisgemaakt met de klas door een korte tijd mee te draaien in een dagelijkse lessituatie. Er wordt met leerlingen en leerkrachten gesproken om een zo goed mogelijk beeld van de klassensituatie te krijgen. Hierop worden op maat gemaakte lessen ontworpen en uiteindelijk gegeven. Hoeveel lessen er nodig zijn is afhankelijk van de problematiek in de klas. Het doel is de leerlingen inzicht geven in eigen handelen, inzicht in elkaar en samen plezier maken. Hierdoor ontstaat een veilige omgeving waarin zowel de leerlingen als de leerkrachten samen sterk staan. Na de lessen zal er geëvalueerd worden met de leerkracht en worden er tips meegegeven.

Wat komt er zoal aan bod tijdens deze workshop:
Weerbaar zijn, samenwerken, improviseren, herkennen en uiten van emoties, verbale en non-verbale communicatie, stop kunnen zeggen, omgaan met problemen, versterken van zelfvertrouwen.

Duur               : Deze workshop wordt betreft inhoud en tijd volledig aangepast op de groep.
Voor wie?      : Vanaf groep 4 t/m groep 8.
Waar               : Op locatie opdrachtgever.
Kosten           : Op aanvraag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s